About Me

My Photo
I Love my Family.. I Love my Friends... I Love Cakes... I Love Chocolate... I Love fruit... I Love Travel... I Love Photography.... And last but not least I LOVE HIM before, Forever and after.... Mmuah... Mmuah...

Magic Word

“Semua benda yang hebat telah dicapai oleh orang yang berani untuk percaya bahawa sesuatu di dalam diri mereka adalah lebih hebat dari situasi. Kesusahan adalah peluang yang menyamar. Dalam kesusahan, terdapat peluang! Antara masalah pada semua orang adalah mereka menghabiskan terlalu banyak masa menangis di depan pintu yg tertutup rapat di depan muka mereka,sehingga mereka tidak melihat 9 lagi pintu yang terbuka untuk mereka. Hanya lakukan yang terbaik dan biarkan keputusannya di tangan Tuhan. Anda mungkin tidak dapat apa yang anda inginkan, tetapi anda akan selalu dapat apa yang anda berhak miliki. Jangan, jangan, jangan sekali-kali berputus asa"

-Lachman Melwani-

Monday, August 1, 2011

Aku terhenti di sini....

Assalamualaikum kepada semua readers...
Sempena bulan Ramadhan yg mulia i nak minta ampun dan maaf di atas kesilapan i selama i berblogging... I hanya manusia biasa yg sememangnya tidak lari dari membuat kesilapan... Maaf jika ada kata2 dlm blog i ni menyinggung hati sesiapa....Maaf juga jika i terlalu excited menunjukkan kebahgiaan i sehingga ada membuat anda sakit hati... Maaf juga jika i berangan-angan terlalu tinggi dlm blog ini sehingga ada membuat anda semua salah faham... Maaf juga jika i terlalu terus terang sehingga ada yg terguris.. Maaf juga jika kata2 dan gurauan dalam blog ini menyebabkan anda salah erti dan menyinggung perasaaan anda semua... Maaf juga jika bila i cuba meluahkan kesedihan di blog ini ada yg rsa meluat... Maaf juga jika i cuba utk menikmati hidup ini dgn gembira dan cuba utk cheer up all my readers dgn entry yang menggembirakan tetapi sebenarnya ia membuat anda sakit hati tanpa i sedari... Maaf juga jika entry i selama ini menyebabkan anda bengang dan stress... Maaf juga jika i terlalu beremosi di dalam blog ini... Maaf juga jika i ada terumpat, terkeji atau termaki u all dlm blog ini... Maaf jika tanpa sedari i ada mengguris hati sesiapa...
PLEASE LET ME KNOW IF THERE ANY ENTRY IN MY BLOG WHICH HURT U... I WILL DELETE IT... (Except this entry)

Dengan berat hati i ingin mengumumkan di sini BLOG REALITY DEWI TERHENTI DI SINI sahaja demi untuk menjaga dan memuaskan hati semua pihak (satu perkara yg menggembirakan i yg terpaksa i korbankan demi utk menjaga hati semua pihak)... Jangan tanya kepada i or sesiapa kenapa blog ini tetiba dihentikan takut2 nnti ada yg stress plak... Apa yg i boleh bgtau ada hikmahnya di sebalik penutupan blog ini... Marilah kita berfikiran POSITIVE...Jangan biarkan diri anda dipengaruhi dengan benda yg NEGATIVE...Terima kasih kepada all readers yg mengikuti kisah hidup i.... Wpun i sedar follower blog ini tidak lah ramai... Tapi i kenal mereka yg selalu mengikuti kisah hidup i... dan tidak lupa juga follower yg tidak dikenali yg berpura-pura menjadi silent reader tapi xsangka plak banyak bg comment kt belakang.... Comment anda sgt2lah dihargai.... THANKS A LOT....

I rasa hidup I dh cukup lengkap dah skang dan i pun dh jumpa HAPPY ENDING.... So kalau nak tau lebih detail pasal wedding i tunggu je lah pada hari tersebut ya... Insyaallah anda semua dijemput... Pasal preparation tu biarlah RAHSIA......


........................................THE END......................................

1 comment:

  1. sayangnya dah stop blogging...

    teruskan la kalo boleh...

    ReplyDelete